Nieuws - Cattery Flanders House of Cats

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Nieuws

We zijn op 13/04/2018 met Fedor of the British Fantasy  naar Dierenartsenpraktijk hond en kat bij Dr.Ingrid Putcuyps geweest.
Onze Fedor is negatief getest op HCM en  negatief getest op PKD VHL Van Haeringen Groep. Wij zijn dus erg blij met deze resultaten !!


We zijn op 08/02/2017 met Fedor of the British Fantasy en Wieske vom Ueterst End naar Dierenartsenpraktijk hond en kat bij Dr.Ingrid Putcuyps geweest.
Onze Fedor en Wieske zijn negatief getest op HCM en  negatief getest op PKD VHL Van Haeringen Groep. Wij zijn dus erg blij met deze resultaten !!

We zijn op 20/04/2015 met Fedor of the British Fantasy , Junando's Sissi  naar Dierenartsenpraktijk hond en kat bij Dr.Ingrid Putcuyps geweest.
Onze Fedor en Sissi zijn negatief getest op HCM en  negatief getest op PKD VHL Van Haeringen Groep. Bijde hadden één mooi hartje wij zijn dus erg blij met deze resultaten !!


We zijn op 17/10/2014 met Quentin vom Ueterst End , Bieke from Flanders House of Cats naar Dierenartsenpraktijk hond en kat bij Dr.Ingrid Putcuyps geweest.
Onze Quentin en Bieke zijn negatief getest op HCM en  negatief getest op PKD VHL Van Haeringen Groep. Bijde hadden één mooi hartje wij zijn dus erg blij met deze resultaten !!

We zijn op 25/10/2013 met Fedor of the British Fantasy en Junando's Sissi naar Dierenartsenpraktijk hond en kat bij Dr.Ingrid Putcuyps geweest.
Onze Fedor en Sissi zijn negatief getest op HCM en  negatief getest op PKD VHL Van Haeringen Groep. Wij zijn dus erg blij met deze resultaten !!


We zullen op zondag 10 maart op de kattenshow zijn van B.k.V '94 in Sint-Niklaas .
  Uitslag Sint-Niklaas : Fedor U1 CAC     Pippa : U1 CAC     Sissi : 6m-10m U1

Vandaag 05/12/2012 zijn we met Brimere's Kiss me Kate in de Dierenartsenpraktijk hond en kat bij Dr.Ingrid Putcuyps geweest. Ons Kate is negatief getest op HCM en PKD heeft gelukkig een mooi hartje!

We zijn op 21/11/2012 met Fedor of the British Fantasy en Nelly II of the British Fantasy naar Dierenartsenpraktijk hond en kat bij Dr.Ingrid Putcuyps geweest.
Onze Fedor en Nelly zijn negatief getest op HCM en PKD . Wij zijn dus erg blij met deze resultaten !!
Leuk nieuws kregen wij uit Duitsland
Int.Ch.Victoria from Flanders House of Cats
Jeugd Kampioen
1 e plaats in de jeugd-ring
Best in kleur
Best in show
Best of Best
Best over All


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu